رقابت دانشور با بزرگان آسیا و جهان
4 سال از حماسه محمد دانشور گذشته و حالا همه نگاهها معطوب نمایش جوان مشهدی و محجوب تیم ملی سرعت ایران شده است.امروز از محمد دانشور به عنوان امید اول تیم ملی دوچرخه سواری ایران در بخش سرعت یاد می شود و امیدوار هستیم او به رغم مصدومیت جزیی که چندی پیش دچارش شد بتواند برای دومین بار سرود زیبای ایران عزیزمان را در بازی های آسیایی طنین انداز کند.محمد دوچرخه سواری ایران بعد از کسب مدال طلای بازیهای آسیایی امید زیادی دارد تا در این دوره از بازی ها نیز بتواند صاحب مدال شود.البته دانشور در این دوره کار بسار سختی دارد و باید برای رسیدن به مدال رقبای رده اول دنیای خود را از پیش رو بردارد که امیدواریم این اتفاق رقم بخورد.نماینده کشورمان در رقابت های کایرین امسال محمد دانشورخرم بیست و پنج ساله است. این پنجمین دوره است که رشته کایرین دربازیهای آسیایی برگزار می شود. قهرمانان ادوار گذشته: اولین دوره این مسابقات نماینده ژاپن موفق به کسب عنوان قهرمانی شد(2002 بوسان)،نماینده کشور کره جنوبی موفق شد در دومین دوره مدال طلا را کسب کند(2006 دوحه)،آوانگ مالزیایی که یکی از رقبای سرسخت دانشور در بازیهای امسال هم می باشد قهرمان سومین دوره این رقابت ها بود(2010 چین) و اما محمد دانشورخرم دوچرخه سوار مشهدی تیم ملی کشورمان قهرمان آخرین دوره این مسابقات در دوره گذشته بوده است(2014 کره). در چهار دوره ای که رقابت های کایرین برگزار شده است کشورهای مالزی و ژاپن با کسب 1مدال طلا،دو مدال نقره و دو مدال برنز به عنوان پرافتخارترین کشورها هستند. پر افتخار ترین ورزشکار این رشته در بازیهای آسیایی: جوسایای مالزیایی که هم اکنون سرمربی تیم ملی تایلند است و در دوره گذشته موفق شده بود مدال برنز را کسب کند ، با کسب دو مدال نقره و یک مدال برنز بیشترین مدال را در این مسابقات کسب کرده است.
کمیته بین المللی المپیک دو ورزشکار را شانس های برتر کسب مدال طلا در این دوره می داند: هر دو این ورزشکاران عضو تیم ملی ژاپن می باشند، یکی از آنها واکیموتو قهرمان آسیا در سال 2017 و دیگری کاواباتا قهرمان سال 2018 آسیاست.
بیوگرافی رقبای محمد دانشورخرم در این رقابت ها:
1-آوانگ مالزیایی یکی از اصلی ترین رقبای نمایندگان کشورمان و پرافتخار ترین ورزشکار سرعت قاره آسیاست. آوانگ در رزومه خود مدال برنز المپیک 2016،یک مدال طلا،دو مدال نقره و دو مدال برنز قهرمانی جهان،هشت مدال طلا ، پنج مدال نقره و چهار مدال برنز قهرمانی آسیا،یک طلا بازیهای آسیایی را دارد. این ورزشکار سی ساله مالزیایی نفر برتر رنکینگ جهان در سال های 2010،2009،2008 و 2011 بوده است. دیگر هم تیمی آوانگ نیز شاه فردوس جوان است که در کارنامه خود مدال برنز کاپ جهانی و مدال برنز قهرمانی آسیا در رشته کایرین را دارد.
2-کاواباتا از کشور ژاپن دوچرخه سواری 33 ساله است که افتخارات متعددی را در سطح جهان و آسیا کسب کرده است. مدال نقره جهان در سال 2018،مدال نقره و برنز بازیهای آسیایی و دو مدال طلا،یک نقره و یک برنز مسابقات قهرمانی آسیا در کارنامه پر افتخار وی می باشد.
3-واتانابه کازوناری ورزشکار 35 ساله تیم ملی دوچرخه سواری سرعت ژاپن است که در دوره گذشته بازیهای آسیایی 2014 موفق به کسب مدال نقره در رشته کایرین شده بود. این ورزشکار باتجربه در کارنامه ورزشی خود چهار مدال نقره و دو مدال برنز بازیهای آسیایی،3مدال قهرمانی جهان و همچنین چهار مدال طلا،پنج مدال نقره و دو مدال برنز قهرمانی آسیا را دارد.
4-واکیموتو یکی از دوچرخه سواران موفق ژاپن است که سن کمتری نسبت به واتانابه و کاواباتای باتجربه دارد، او موفق شده در سال های 2017 و 2014 به ترتیب دو مدال طلا و یک مدال نقره را در مسابقات قهرمانی آسیا کسب کند.
از دیگر رقبای محمد دانشورخرم در رشته کایرین می توان به ایم ژائبین بیست و شش ساله کره ای ، ژآئو بیست و سه ساله از کشور چین و همچنین پاول بیست و چهار ساله از کشور قزاقستان اشاره کرد. نماینده کشورمان در رقابت های کایرین امسال محمد دانشورخرم بیست و پنج ساله و همچنین از بین علی علی عسکریو احسان خادمی نیز یکی از آنها در کنار دانشور به رقابت خواهد پرداخت. دانشور در کارنامه ورزشی خود مدال طلا بازیهای آسیایی 2014،مدال های طلا،نقره و برنز بازیهای داخل سالن 2017 ترکمنستان ،دو مدال طلا ، سه نقره و سه برنز قهرمانی آسیا را دارد. محمد دانشورخرم با ثبت زمان 9.96 در رشته اسپرینت و زمان یک دقیقه و یک ثانیه در یک کیلومتر رکورددار ایران است و پس از چهار سال دوباره پا به بازیهای آسیایی می گذارد تا بتواند راه رسیدن خود را به المپیک 2020 توکیو هموار سازد.
نویسنده:حسین کربلائی
|