FARSI | ENGLISH   www.CFI.ir



دوچرخه سواران ایرانی ازمسابقات بین المللی درهند بازماندند

رکابزنان کوهستان ایران شرکت درمسابقات بین المللی کرالا در هندوستان را به دلیل صادر نشدن به موقع روادید از دست دادند.


به گزارش روتبط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری؛ مسابقات بین المللی دوچرخه سواری کوهستان در کرالا واقع در جنوب هند از 26بهمن ماه آغاز می شود و قرار بود ˈمحمد الهیاری ˈ و ˈامین نارویی ˈ دو ورزشکار ایرانی دراین رقابت ها شرکت کنند.

به دلیل عملکرد ضعیف سفارت هند در صدور رواید شرایط لازم برای حضور رکابزنان در مسابقات هندوستان میسر نشد

این امر در حالی اتفلق افتاد که تمام کارها برای حضور رکابزنان ایرانی از جمله تایید میزبان انجام و تحویل سفارت هند شده اما متاسفانه مسوول رواید گفته که تایید میزبان برای آنان حجت نیست.

این اتفاق درحالی رخ می دهد که دوچرخه سواران کشورمان بلیط سفر به هند را تهیه کرده و برای شرکت در مسابقات کاملا آماده بوده اند.

این چندمین مورد از ایجاد مشکل برای ورزشکاران ایرانی در خصوص صدور روادید برای شرکت در رقابت های بین المللی در هند است.

تاريخ  ارسال:شنبه 26 بهمن 1392 - 12:48

تعداد بازديد: 188

کد:31860-1404


  Free PageRank Checker

 کليه حقوق خبری و تصويری سايت متعلق به فدراسيون دوچرخه سواری جمهوري اسلامي ايران می باشد.