FARSI | ENGLISH   www.CFI.ir



تحقیق علمی

راهكارهاي تغذيه ‌اي براي تمرين در آب و هواي گرم.


عملكرد ورزشكاران استقامتي و نيمه‌استقامتي در مواجهه با محيط گرم با اختلال مواجه مي‌ گردد. ورزشكاراني كه در محيط ‌هاي سرد تمرين كرده و قرار است در شرايط آب و هواي گرم در مسابقات حضور يابند، باید علاوه بر ايجاد سازگاري به محيط گرم، تجربياتي در زمينه الگوهاي رفع تشنگي، تأمين آب و الكتروليت ‌هاي مورد نياز و نوع پوشش تمريني به دست آورند.

تحقیقات و بررسي ‌ها نشان مي‌ دهد كه حضور در محيط‌ هاي گرم به مدت دو تا سه روز و طراحي 10 تا 12 جلسه تمرين در طي اين روزها و تنظيم جلسات تمريني با متوسط زماني در حدود 60 تا 100 دقيقه در آب و هواي گرم، سبب ايجاد سازگاري ‌هاي لازم به اين محيط مي‌ گردد.

اين ورزشكاران باید:

•از پوششي مناسب استفاده نمايند تا از تعريق اضافي جلوگيري به عمل آورند.

•مصرف مايعات خود را افزايش دهند، همچنين، نوشيدني ‌هاي خنك، مطلوب ‌تر است.

•مصرف نوشيدني‌ هاي ورزشي به دليل دارا بودن مقادير بالاي كالري سبب بر هم خوردن توازن انرژي در بدن شده و درجه حرارت عمقي بدن افزايش مي ‌يابد، لذا در مصرف نوشيدني‌ هاي ورزشي دقت نمایید.

از ميان اين نوشيدني ‌ها تنها نوشابه هاي ورزشي كه محتوي 6 تا 8 درصد كربوهيدرات است پيشنهاد مي¬ گردند كه علاوه بر تأمين نيازهاي سلول به انرژي، سبب هيدراسيون بافت ‌ها نيز خواهد شد.

تاريخ  ارسال:سه شنبه 29 بهمن 1392 - 12:27

تعداد بازديد: 200

کد:31873-1404


  Free PageRank Checker

 کليه حقوق خبری و تصويری سايت متعلق به فدراسيون دوچرخه سواری جمهوري اسلامي ايران می باشد.