صیدانلو:
مدیر کل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان
ظرفیت درونی شهر اصفهان برای برگزاری همایش بزرگ دوچرخه سواری مطلوب می باشد
به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری ،محمود صیدانلو مدیر کل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با بیان این مطلب اظهار داشت:وزارت ورزش و جوانان در عمومی کردن ورزش تلاشهایی را انجام می دهد و چون روز به روز به جمعیت کسانیکه ورزش می کنند افزوده می شود که سلایق مختلفی دارند و تنها نمی شود مردم را به پیاده روی تشویق نمود بلکه باید تنوع در رشته ها وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد:ما به خاطر اینکه ورزش را فراگیرتر کنیم باید رشته هایی همچون دوچرخه سواری،اسکیت،بدمینتون که عمومی تر هستند و خانواده ها می تواند در این رشته ها به فعالیت بپردازند آنها را پویا کنیم،بر همین اساس قصد داریم رشته هایی که عمومی تر هستند را همچون پیاده روی نهادینه کنیم.
وی پیرامون انتخاب اصفهان به عنوان اولین میزبان همایش دوچرخه سواری گفت:مدیران دو سه استان اعلام آمادگی کردند اما چون اولین تجربه در رشته دوچرخه سواری است و پخش زنده تلویزیونی دارد به هر حال استان اصفهان اعلام آمادگی نمود و با توجه به اینکه اصفهان از ظرفیت درونی خوبی برخوردار است ما میزبانی اولین همایش دوچرخه سواری را به استان اصفهان دادیم.
|