FARSI | ENGLISH   www.CFI.ir



جلسه هم اندیشی نایب رئیس بانوان و بانوان فعال رشته دوچرخه سواری

دیروز سرکار خانم ایروانی نایب رئیس فدراسیون دوچرخه سواری جلسه هم اندیشی را با بانوان دوچرخه سوار، مریبان و داوران فعال در حوزه بانوان برگزار نمودند .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری؛ دیروز در محل کمپ تیم های ملی دوچرخه سواری آزادی جلسه ای با حضور سرکار خانم ایروانی نایب رئیس فدراسیون دوچرخه سواری، جناب آقای باطنی مسئول کمیته کوهستان فدراسیون، سرکار خانم جمشیدیان و دوچرخه سواران، مریبان و داوران فعال در حوزه بانوان برگزار شد که تک تک افراد حاضر در جلسه به ایراد نقطه نظرات خود و مشکلات موجود در حوضه دوچرخه سواری بانوان پرداختند .

در این جلسه سرکار خانم ایروانی بعد از شنیدن نقطه نظرات افراد شرکت کننده از اقدامات و برنامه های خود در جهت حل مشکلات موجود سخن گفتند و ابراز امیدواری کردند که با پیگیری هایی که در فدراسیون انجام خواهد شد این مشکلات از سرراه برداشته شود تا بانوان بتوانند هرچه بهتر و پویا تر به فعالیت های ورزشی خود بخصوص در رشته دوچرخه سواری ادامه دهند .

تاريخ  ارسال:يكشنبه 30 فروردين 1394 - 16:24

تعداد بازديد: 234

کد:33030-1404


  Free PageRank Checker

 کليه حقوق خبری و تصويری سايت متعلق به فدراسيون دوچرخه سواری جمهوري اسلامي ايران می باشد.