FARSI | ENGLISH   www.CFI.ir



احیای شهر دوچرخه‌ها در اصفهان / تعویض ماشین‌های تک‌سرنشین با دوچرخه

رئیس هیأت دوچرخه‌سواری استان اصفهان در مصاحبه ای با خبرگزاری فارس از طرح ها و برنامه های این هیئت برای احیای فرهنگ دوچرخه سواری در اصفهان صحبت کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری و به نقل از خبرگزاری فارس کیوان لیمویی گفت: در 90 درصد جوامع جهان، نخستین چیزی را که افراد از همان کودکی می‌آموزند دوچرخه‌سواری است در حقیقت همه ما قبل از اینکه راننده شویم؛ در ابتدا دوچرخه‌سواری را یاد می‌گیریم.
کیوان لیمویی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: مهم‌ترین قشر جامعه را بانوان تشکیل می‌دهند که اکثراً از بی‌تحرکی رنج می‌برند و سلامتی‌شان در خطر است؛ حال اگر زمینه انجام ورزش‌های سالم و پرتحرک برایشان فراهم شود بی‌شک در نشاط و شادابی روح و روانشان نیز تأثیرات خوبی به همراه خواهد داشت.
رئیس هیأت دوچرخه‌سواری استان اصفهان افزود: این تفکر که دوچرخه وسیله‌ای است برای تضمین سلامتی فرد؛ در کل دنیا تأیید شده است و فرهنگ استفاده از این وسیله باید رواج پیدا کند.
پیشکسوت دوچرخه‌سواری بیان کرد: چرخه اصلی نشاط اجتماعی با یک وسیله نقلیه بدون دود به گردش درمی‌آید و در اثر عواملی همچون ترافیک، آلودگی هوا، کم‌تحرکی و بیماری از حرکت باز می‌ایستد.
این مسؤول تصریح کرد: در اصفهان می‌توانیم برای فعالیت بانوان در این رشته؛ فضا ایجاد کنیم تا در امنیت کامل و آرامش به آن بپردازند؛ با توجه به این واقعیت که بانوان دوچرخه‌سوار اصفهانی در رقابت‌های قهرمانی کشور سال گذشته چه در دوچرخه‌سواری کوهستان و چه در کورسی موفق به کسب مقام نخست شدند؛ همچنین حاصل زحماتشان در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان چهار کاپ بود.
وی خاطر نشان کرد: هرساله بانوان ما در رقابت‌های کشوری و باشگاهی مقام‌آور هستند و حتی جذب تیم‌های دیگر باشگاه‌های کشور می‌شوند؛ زیرا مجبور هستیم تنها یک تعداد محدود و مشخصی از ورزشکاران را به مسابقات اعزام کنیم و بقیه دوچرخه‌سواران که تعدادشان کم هم نیست به استان‌های هم‌جوار مهاجرت می‌کنند و برای آن تیم‌ها رکاب می‌زنند.
مهاجرت بانوان ورزشکار رشته دوچرخه‌سواری به دیگر نقاط کشور
لیمویی بابیان اینکه همیشه بانوان دوچرخه‌سوار زیادی از استان اصفهان در رقابت‌های قهرمانی کشور و تیم‌های ملی حضور داشته‌اند، تأکید کرد: زمانی که این ورزشکاران با امکانات کم تمرینی در اصفهان مواجه می‌شوند تصمیم به رفتن می‌گیرند که این مسئله مشکلاتی را از ابعاد اجتماعی نیز به همراه دارد.
وی عنوان کرد: در یک چنین وضعیتی باید تمام بخش‌ها و ارگان‌ها دست‌به‌دست هم دهند و با هم‌فکری نیروهای متخصص، روان‌شناسان، جامعه‌شناسان و کارشناسان؛ برای حل این مشکل قوانین خاصی را تعریف کنند تا بانوان دوچرخه‌سوار در همین شهر ماندگار شوند و به فعالیت‌های ورزشی‌شان ادامه دهند.
به گفته این مقام مسئول امسال بعد از ماه مبارک رمضان مسابقات قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: شهر اصفهان همواره با مشکل آلودگی هوا و خیابان‌های پرترافیک روبه‌رو بوده و ما را بر آن داشته تا برای رفع این بحران چاره‌ای بیندیشیم و فکری کنیم؛ از شما می‌پرسم فکر می‌کنید اگر ماشین‌های تک‌سرنشین به دوچرخه تبدیل شوند چه اتفاقی می‌افتد؟ جز این است که به از بین رفتن آلایندگی‌ها در هوا و صرفه‌جویی در مصرف بنزین کمک می‌کند، استهلاک ماشین را کاهش می‌دهد و درنهایت به اقتصاد خانواده و اقتصاد جامعه یاری می‌رساند.
شهر یک موجود زنده است که نیاز به توجه و نگه‌داری دارد
لیمویی یادآور شد: امروزه با توجه به اینکه سونامی سرطان و خیلی از بیماری‌های مزمن به خانواده‌ها ورود پیدا کرده‌اند؛ همه به‌نوعی در قبال این موضوع احساس مسئولیت می‌کنند، چراکه آیندگان هوای پاک می‌خواهند و بی‌تردید استفاده از یک وسیله نقلیه بدون دود در رفع بسیاری از مشکلات مفید و مؤثر خواهد بود.
وی افزود: یادمان نرود در 90 درصد جوامع جهان، اولین چیزی را که افراد از همان کودکی می‌آموزند دوچرخه‌سواری است در حقیقت همه ماقبل از اینکه راننده شویم؛ در ابتدا دوچرخه‌سواری را یاد می‌گیریم، پس چقدر خوب است که بچه‌هایمان را از همان دوران کودکی بافرهنگ دوچرخه‌سواری و فواید آن آشنا کنیم.
رئیس هیأت دوچرخه‌سواری استان اصفهان خاطر نشان کرد: به اعتقاد شهردار اصفهان، شهر یک موجود زنده است که نیاز به نگه‌داری دارد؛ من هم‌فکر می‌کنم چرخه اصلی نشاط اجتماعی را می‌توان در دوچرخه‌سواری معنا کرد زیرا علاوه بر یک تفریح شاد و مفرح می‌توانیم سفرهای کوتاه را با آن تجربه کنیم؛ همچنین بسیاری از بیماری‌های روحی روانی نظیر افسردگی و معضلات ترافیکی و آلودگی هوا کم می‌شود یا برای همیشه از بین می‌رود.
وی ادامه داد: از دیرباز اصفهان به شهر دوچرخه شهرت داشته؛ مطمئناً دوباره می‌شود با همکاری تمام بخش‌ها، نهادها، ارگان‌ها، سازمان‌ها و به‌خصوص مردم این فرهنگ را احیا کرد زیرا مردم در همه کارها به‌صورت جهادی عمل می‌کنند و ثابت کرده‌اند هر جا پای همکاری آن‌ها وسط باشد، کار با نتیجه مثبتی به سرانجام می‌رسد.
لیمویی در پایان اظهار داشت: به شهردار ورزش‌ دوست اصفهان تبریک می‌گویم که خود در ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری پیشگام بوده و نیز از حامیان این رشته ورزشی در شهر اصفهان به شمار می‌آید.

تاريخ  ارسال:شنبه 8 خرداد 1395 - 08:08

تعداد بازديد: 229

کد:34128-1403


  Free PageRank Checker

 کليه حقوق خبری و تصويری سايت متعلق به فدراسيون دوچرخه سواری جمهوري اسلامي ايران می باشد.