FARSI | ENGLISH   www.CFI.ir



قمری :درهای فدراسیون بر روی همه باز است

رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری اعلام کرد قضیه مخالفت برخی رکابزنان با او مربوط به گذشته است، اکنون با کسی مشکلی ندارد و درهای فدراسیون بر روی همه باز است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری؛ خسرو قمری در گفت‌وگویی با ایسنا، درباره‌ی این که انتظار می‌رود وی نسبت به چهار سال قبل عملکرد متفاوتی در فدراسیون دوچرخه‌سواری داشته باشد، تصریح کرد: سعی می‌کنیم با تغییر و تحولات، خون سالم‌تر و جدیدتری به رگ‌های فدراسیون وارد شود. با استفاده از تجربیات چهار سال قبل، فدراسیون با چابکی و برنامه‌ریزی بهتر در چهار سال آینده جلو برود و 40-30 درصد نسبت به گذشته بهتر کار کنیم.
او ادامه داد: به همین منظور فراخوانی خواهیم داد تا کسانی که می‌توانند در قسمت‌های مختلف فدراسیون به ما کمک کنند، از تجربیات‌شان استفاده کنیم. ما اتاق فکری تشکیل خواهیم داد و رزومه افراد را در آن بررسی می‌کنیم و در صورت رضایت، از وجودشان در کمیته‌های مختلف استفاده خواهیم کرد. هم‌چنین در این اتاق فکر کارهای کمیته‌ها را رصد می‌کنیم و اگر نیاز به اصلاح باشد، انجام می‌دهیم. در واقع سعی می‌کنیم از گروه‌های مشورتی بیش‌تری نسبت به گذشته استفاده کنیم.
او در پاسخ به این پرسش که چقدر شاهد تغییرات در پست‌های مختلف فدراسیون نسبت به چهار سال قبل خواهیم بود؟ گفت: پس از دادن فراخوان با توجه به شخصیت اداری و سوابق افراد، روزمه کاری آن‌ها را بررسی و در نهایت در اتاق فکر مشورت می‌کنیم و در صورت مثبت بودن نفرات را به وزارت ورزش معرفی خواهیم کرد. البته اگر نیاز به تغییر در برخی پست‌ها باشد این کار را می‌کنیم در غیر این صورت نفرات را در سمت‌های‌شان ابقا خواهیم کرد.

قمری در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که در گذشته برخی رکابزنان چهره و قدیمی نقدهایی را به عملکرد فدراسیون داشتند، آیا برای این مساله هم فکری کرده است؟ تصریح کرد: درهای فدراسیون بر روی همه باز است اما افرادی که بخواهند خارج از سیاست کاری ما و حق خود به نوعی مانع شوند، با آن‌ها برخورد خواهیم کرد؛ حالا هر کسی که می‌خواهد باشد. نگاه ما شایسته سالاری است نه ورزشکار سالاری.
البته ما باید از موارد خوب در گذشته تجربه کسب کنیم و مسائل بد آن را دور بریزیم. موضوع دوچرخه سوارانی که نقد و اعتراض داشتند و مخالف من بودند مربوط به چهار سال گذشته بوده است و اکنون همه با هم دوستیم و مشکلی با کسی نداریم. اکنون نیز به خودم اجازه نمی‌دهم پیگیر این باشم چه کسی به من رای داد و چه کسی رای نداده است.

او افزود: ما دست‌مان را به سمت نقدهای سازنده و عزیزانی که به ما کمک می‌کنند، دراز می‌کنیم. هر کسی بتواند در برداشتن کوچک‌ترین مانع در دوچرخه‌سواری به ما کمک کند، به میدان بیاید و ما هم از او استقبال می‌کنیم. امیدوارم این موضوع باعث پیشرفت دوچرخه سواری شود.

رییس فدراسیون دوچرخه سواری در مورد مهم‌ترین نقطه ضعف فدراسیون در چهار سال گذشته، گفت: برنامه‌های خود در مورد برخی رشته‌ها را آن طور که باید نتوانستم اجرا کنم در حالی که جزو سیاست‌های ما بود اما زیر مجموعه کشش آن را نداشت. در این چهار ماه نیز افرادی که به سمت و سوی مسائل شخصی خود رفتند باید مورد بررسی قرار گیرند و افراد دلسوزی که نقد و پیشنهادی داشتند می‌توانیم از وجودشان در ادامه کار استفاده کنیم.

او ادامه داد: اکنون نیز در بحث استعدادیابی کارهایی که انجام دادیم باید در این چهار سال به نتیجه برسد و در بخش همگانی نیز برنامه‌های خود را طبق تفاهم‌نامه با فدراسیون همگانی دنبال می‌کنیم.
قمری از تحویل گرفتن 300 دستگاه دوچرخه توسط فدراسیون خبر داد و تاکید کرد: فکر می‌کنم 300 دوچرخه خریداری شده 10 روز دیگر بار کشتی شود و به احتمال زیاد یکی، دو ماه دیگر وارد ایران می‌شود. در این مدت ما نیز مقدمات عقد قرارداد را فراهم می‌کنیم تا دوچرخه‌ها را در اختیار هیات‌ها بگذاریم.

قمری ادامه داد: مبلغی که برای خرید دوچرخه کنار گذاشته شده بود برای اعزام تیم به مسابقات جهانی قطر هزینه شد. قطر نیز اعلام کرده هزینه‌ها را خودش پرداخت می‌کند و پول‌ها را به کشورها بر می‌گرداند. از این رو 100 میلیون برگردانده شده است و مشکلی در مورد هزینه خرید دوچرخه نیست. البته این موضوعی نیست که به صورت تند و تیز در رسانه‌ها مطرح شود. آقایان پریچهره و کاشانی نیز از افراد دلسوز هستند که سالیان سال امتحان خود را پس داده‌اند.

رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که رکابزنان انتظار اعزام بیش‌تر به مسابقات و کاپ‌های جهانی و کمپ‌های خارجی دارند، این انتظار برآورده می‌شود یا خیر؟ بیان کرد: سیاسات ما براساس سیاست وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و مجمع فدراسیون است. برنام‌های ما از ماه آینده تا 4 سال دیگر آغاز می‌شود و در زمان اجرای برنامه‌ها ممکن است نیاز به آوردن مربی خارجی و حضور در مسابقات باشد. آن چیزی هم که جامعه دوچرخه سواری انتظار دارند جدا از سیاست من نیست اما اجرای آن نیاز به بنیه مالی دارد و اگر بتوانیم آن را بر اساس بودجه وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و بخش خصوصی و اسپانسر تقویت کنیم قطعا آن را عملی خواهیم کرد.

او افزود: اولویت ما پیگیری وضعیت پیست‌های نیمه کاره است و حتی در این مورد با وزارت ورزش هم صحبت می‌کنیم. برای کارهای زیربنایی و استعدادیابی و فراهم کردن تجهیزات باید منابع مالی تامین شود. البته وزارت ورزش بودجه خاصی برای استعدادیابی به ویژه در رشته‌های پرمدال در نظر گرفته است ما هم باید بخشی از مشکلات مالی خود را به سمت و سوی استفاده از منابع غیردولتی ببریم.

قمری از پیگیری جدی مساله دوپینگ خبر داد و تصریح کرد: دوپینگ در تمام کشورها اتفاق می‌افتد ما هم نظارت بیش‌تری بر روی این مساله خواهیم داشت به طوری که با نادو هماهنگ کرده تا غیر از اردو و مسابقات، به صورت سرزده به استان‌ها رفته از رکابزنان تست بگیرند.

تاريخ  ارسال:شنبه 11 دي 1395 - 14:37

تعداد بازديد: 277

کد:41556-1403


  Free PageRank Checker

 کليه حقوق خبری و تصويری سايت متعلق به فدراسيون دوچرخه سواری جمهوري اسلامي ايران می باشد.